Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRA e-HYBRID automobili

Električni pogon obogaćuje motor sa unutrašnjim sagorevanjem bržim ubrzanjem. I nema emisija na kratkim putovanjima. Savremeno. Inspirativno.

CUPRA e-HYBRID automobili: Električna inovacija s vrhunskim performansama

 

Sa CUPRA e-HYBRID vozilima, ti odlučuješ: Želiš da voziš isključivo na električni pogon ili koristiš motor sa unutrašnjim sagorevanjem? Zahvaljujući hibridnom pogonu, to je moguće. Svaki put kada voziš potpuno električno, doprinosiš smanjenju emisija. Svi modeli su takođe punjivi preko CUPRA Wallbox-a. Dugoročno, hibridna vozila ti omogućavaju uštedu na gorivu i pružaju jedinstveni osećaj ubrzanja. Ovde možeš pronaći poređenje CUPRA e-HYBRID modela.

CUPRA Leon e-HYBRID

 

CUPRA Leon e-HYBRID ima punu električnu autonomiju do 62 km. Vreme punjenja motora iznosi oko četiri sata, zavisno od vrste punjenja. Preko CUPRA Wallbox-a, CUPRA Charger-a, možeš čak upravljati punjenjem hibridnog automobila iz udaljenosti. U vožnji, CUPRA Leon e-HYBRID nudi dinamično urbano iskustvo vozača. Sa maksimalno 245 KS, obezbeđuje ti bezgranično uživanje u vožnji. Možeš da izabreš i svoju jedinstvenu kombinaciju boje i felni. Pažljivo dizajniran enterijer ovog hibridnog automobila obezbeđuje da se osećaš prijatno. Digitalni info ekran od 10.25 inča iza volana i sportska sedišta samo su dva od mnogih vrhunskih detalja enterijera.

CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID

 

Kao i sva hibridna vozila marke CUPRA, tako i CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID je plug-in hibrid. To znači da možeš da puniš bateriju hibridnog automobila putem procesa rekuperacije i preko utikača u električnu mrežu. Hibridni kombi takođe impresionira sa do 245 KS i očarava svojim stilom od prednjeg do zadnjeg dela. LED farovi osvetljavaju put, dok lagane alu felne od 19 inča omogućavaju sigurnu i udobnu vožnju. Sportski dizajn e-HYBRID-a i Brembo kočnice obezbeđuju optimalnu raspodelu snage i veću kočionu moć. U prtljažniku kapaciteta 1450 litara ima dovoljno mesta za sve što vam je potrebno.

CUPRA Formentor e-HYBRID

 

Ističe se i CUPRA Formentor e-HYBRID među hibridnim modelima CUPRA sa sofisticiranim dizajnom. Dinamički spojler na zadnjem delu i povećani usisnici vazduha napred daju vozilu snažan izgled. Istovremeno, skulpturalne linije daju hibridnom automobilu elegantan i jedinstven izgled. CUPRA Formentor e-HYBRID je opremljen sa 7-stepenim DSG menjačem. Putem odgovarajuće Wallbox-a možeš lako puniti vozilo i upravljati punjenjem preko svog pametnog telefona. Sa potpuno napunjenom baterijom, hibrid može preći do 58 km samo na električni pogon. Inovativan dizajn i snaga do 245 KS se kombinuju u ovom e-HYBRID automobilu.

 

Česta pitanja o e-HYBRID automobilima

Šta znači Hybrid?

Hybridno vozilo kombinuje različite pogonske sisteme u jednom vozilu. Obično se radi o kombinaciji benzinskog i električnog motora. Retko se kombinuje dizel motor sa električnim motorom. U zavisnosti od toga koliko je puna baterija tvog e-HYBRID-a, možeš voziti ili potpuno električno ili sa konvencionalnim motorom.

Zašto bih trebao/la da se odlučim za hibridni automobil?

Velika ubrzanja i niska potrošnja su samo dva od mnogih prednosti e-HYBRID vozila. Višak snage iz motora sa unutrašnjim sagorevanjem se skladišti kao električna energija u bateriji. Takođe, energija koja se oslobađa prilikom kočenja puni bateriju hibridnog automobila. Skladištena električna energija napaja električni motor, dok ugrađeni softver kontinuirano bira optimalni način rada. U zavisnosti od nivoa napunjenosti baterije, možeš voziti ili potpuno električno ili sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. U potpuno električnom režimu možeš smanjiti emisije i tako doprineti zaštiti životne sredine. Takođe, zahvaljujući subvencijama za hibride, možeš uštedeti novac.

Šta je Plug-in-Hybrid?

Plug-in hibrid se pre svega puni putem eksternih izvora struje. Optimalno punjenje baterije se postiže sa CUPRA Wallbox-om. Rekuperacija takođe doprinosi dodatnoj energiji tokom vožnje.

Kako funkcioniše CUPRA Wallbox za Plug-in-Hybrid?

Preko CUPRA Wallbox-a brzo, sigurno i jednostavno punite svoj plug-in hibrid. Preporučujemo punjenje preko 12V utičnice samo u izuzetnim slučajevima. CUPRA Wallbox štiti vašu električnu mrežu od preopterećenja. Takođe, možete upravljati procesom punjenja bilo kada i sa bilo kog mesta pomoću CUPRA e-Manager aplikacije na svom telefonu.

Plug-in-Hybrid, Mild-Hybrid ili Elektroauto?

Dok električni automobili voze potpuno na električni pogon, kod blagih hibrida i plug-in hibrida, kao što je gore opisano, kombinuju se benzinski ili dizel motor i električni motor. Blagi hibridni automobili su posebno pogodni za gradske uslove jer se često kreću i koče, što omogućava da se baterija vozila redovno puni. Na taj način, tvoj e-HYBRID posebno štedi gorivo u gradu. Tvoj plug-in hibrid možeš dodatno puniti putem utičnice ili Wallbox-a.

Mehr anzeigen