Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRA UrbanRebel.

UrbanRebel

Urbani električni automobil koji uzaziva konvencije i donosi emocije.

2025. lansiraćemo UrbanRebel - naš gradski električni automobil. Vozilo koje će CUPRA odvesti daleko izvan njenih tradicionalnih granica. UrbanRebel je vođen emocijama, dizajniran i razvijen za buntovniji električni svet.

Gradski električni automobil sa pogonom na prednje točkove koristi MEB Small platformu Volkswagen grupe za isporuku emotivnog gradskog vozila visokih performansi. Vozilo dugo 4,03 m je heroj održivosti, integriše napredne reciklirane polimere i materijale na bio-bazi kako bi pomerio granice onoga što je moguće i predstavio vozilo sa više ekološke svesti.

Mešanje 3D štampanih i 3D pletenih proizvodnih pristupa sa parametarskim dizajnom za poboljšanje performansi i percepcije vrednosti.

Start Video

Lagani dizajn, kako u eksterijeru, tako i u unutrašnjosti i baterija od 226 KS (166 kW) ubrzavaju ovaj gradski električni automobil do 100 km/h za samo 6,9 sekundi i daju mu domet do 440 km (verzija za domet). Dizajniran i razvijen u Barseloni, CUPRA UrbanRebel biće lansiran 2025. godine; proizvodnja je planirana u Martorell-u, u skladu sa programom Strateškog projekta za ekonomski oporavak i transformaciju (na španskom, PERTE) za električno i umreženo vozilo (na španskom VEC). "Urban Rebel je za nas više od automobila. Ovo je model koji želi da demokratizuje gradsku električnu mobilnost. Pristupačno i održivo, ovo će biti ulazak sledeće generacije u naš asortiman.", rekao je Vejn Grifits tokom Impulse događaja.

Da li ste videli naš Unstoppable Impulse događaj u Terramar-u?

Okupili smo se da predstavimo budućnost elektrifikacije i naše uzbudljive planove za naredne godine sa našim novim asortimanom proizvoda.