Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Neuer globaler Botschafter

Nakon što je CUPRA prošloga leta postala službeni automobilski partner i partner za mobilnost FC Barselone, sa Marcom ter Stegenom porodica je dobila novog člana koji preuzima ulogu globalnog ambasadora marke sa ciljem jačanja zastupljenosti marke u celom svetu. Igrač FC Barselone i nemački reprezentativac smatra se jednim od najboljih golmana na svetu, nakon što je uspešno započeo karijeru u La Ligi.

Otkako je potpisao za klub 2014. godine, Barsin broj 1 osvojio je 14 naslova, uključujući naslov Lige prvaka UEFA-e i brojne naslove španske lige. Takođe je upisao 24 nastupa za nemačku reprezentaciju.

Marc ter Stegen pokazao je osobine modernog golmana: okretnost, brze reflekse i dobre performanse na terenu. Marc ter Stegen bio je jasan izbor za predstavljanje savremenog sportskog duha marke CUPRA. Marc je nadahnut dinamičnom kulturom Barselone, koja se takođe krije u DNK-u marke CUPRA.

"Izuzetno nam je drago što možemo izraziti dobrodošlicu ter Stegenu u porodicu marke CUPRA. Iako su svima poznati Marcovi vrhunski nastupi na terenu, nas je impresionirala njegova izvanredna ličnost koja nam je odmah pružila osećaj da možemo zajedno pokrenuti sjajne projekte. Pri tome će CUPRA u 2020. godini demonstrirati svoje mogućnosti na tržištu snažnom ofanzivom proizvoda. Saradnja sa prvoklasnim igračem koji nadahnjuje svet sa vrata FC Barselone pružiće nam veću zastupljenost na našim ključnim tržištima poput Nemačke ili Španije", rekao je Wayne Griffiths, glavni izvršni direktor marke CUPRA.

U okviru ugovora Barsin prvi izbor na golu dobiće ključeve jednog od ukupno 1999 ekskluzivnih modela CUPRA Ateca Limited Edition, čija će mu sportsko elegantna unutrašnja oprema pružiti zadovoljstvo tokom njegovih nastupa u gradu i oko njega.

"Radujem se ulozi globalnog ambasadora marke CUPRA jer se poistovećujem sa vrednostima marke kao što su ambicija i odlučnost kao i sa povezanošću sa Barselonom. Budući da takođe delim veliko poštovanje marke prema finim detaljima, ekskluzivnosti i sportskim performansama, radujem se što ću aktivno učestvovati u nadolazećim projektima marke CUPRA i voziti posebne modele", rekao je Marc.

Osim imenovanja ter Stegena globalnim ambasadorom, ove godine takođe će uslediti predstavljanje nove porodice CUPRA Leona sa verzijama hatchbacka i Sportstourera kao i trkačkih automobila CUPRA Leon Competición i CUPRA e-Racer. Na događaju će takođe biti izložen i CUPRA Tavascan, prvo potpuno električno konceptualno vozilo marke.