Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRA PRÄSENTIERT DEN TEASER FÜR RPM

Istinska inovacija ne može da postoji bez ispitivanja i pomeranja granica prihvatljivog. To je duh izazivača i to je ono što nas pokreće. U kompaniji CUPRA razvijamo vozila koja prevazilaze ograničenja tako da život možete živeti na potpuno drugačiji način. Ali to nije sve što radimo. Za nas je to takođe deo redefinisanja očekivanja modernog brenda. Stoga smo uzbuđeni što možemo najaviti svoje učešće u razvoju nove TV serije koja ulazi u srž onoga što znači biti pravi izazivač. Takođe nas raduje što se CUPRA e-Racer, prvi 100% električni trkački automobil, pojavljuje u akcijama prepunim scenama serije. RPM je nova uzbudljiva naučnofantastična serija smeštena u 2101: vreme kada su emocije zabranjene i grupa pobunjenika se hrabro bori za ponovno buđenje čovečanstva. Kao koproducent, možemo da damo CUPRA prednajavu onoga što možete očekivati.

Start Video

Glavne uloge tumače Natalia Reies, kolumbijska glumica najpoznatija po ulozi u završnom delu franšize Terminator, kao i španski glumac Eduard Fernandez iz serije 30 Monedas i glumica nominovana za Goiinu nagradu Juana Acosta. Prva sezona se sastoji od jedanaest jednosatnih epizoda koje nas vode u distopijski svet prostranog mega-metropola, nemilosrdnog okruženja u kojem se nepregledni oblak smoga nadvija nad tmurnim ulicama grada i podseća nas na razarajuće posledice prenaseljenosti.

Tvorci RPM-a kažu da je serija "smeštena u budućnost gde se kontroliše celokupno stanovništvo, zabranjuju se ljudske emocije i prevladava tehnokratska kontrola, ali još uvek postoji mala grupa pobunjenika koja učestvuje u tajnim automobilskim trkama ... da osećam adrenalin ... da osećam emocije ... i da se ponovo osećam živim ". Sa misijom da ponovo probudi čovečanstvo i zbaci tiranske ugnjetače, grupi koja je poznata samo kao Originali prepušteno je da pokrene stvari.

Premijera na jubilarnom događaju CUPRA

Najava za RPM imaće specijalnu projekciju u okviru predstojećeg godišnjice CUPRA-e, kojoj će takođe prisustvovati koproducent Game of Thrones Vince Gerardis.

Ovo je vrsta jedinstvene TV emisije koja deluje gotovo previše dobro da bi bila istinita za sve CUPRA entuzijaste: istinske ljubitelje izazova koji traže uzbuđenje od čistog adrenalinskog iskustva. Ne želimo da više čekate da biste prvi put pogledali RPM.