Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

TRAKATAN za marku CUPRA

Dizajn koji se ne vodi trendovima.

Kako izgleda koncept vaših kožnih torbi visokog kvaliteta? I koja je filozofija vaše marke?

Lično preferiram korišćenu torbu. Ne želimo da ostavljamo nikakav "usiljen" dojam, bitna je samo autentičnost. Koji god komad odeće obukli, on će pričati priču o vašoj prošlosti. Kožni proizvodi mogu tek sa vremenom da dobiju ovu finu završnu površinu. Uvereni smo da održivost stvara proizvode visoke kvalitete koji prkose vremenu.

 

CUPRA je uverena da je elegancija sinonim za visok kvalitet. Slažete li se sa tom tvrdnjom?

Luksuz predstavlja vrhunski kvalitet, a za vrhunski kvalitet potrebno je vreme. Vreme za istraživanje, pronalazak najboljih materijala, stvaranje, dizajniranje, testiranje i zanatske detalje kako bi se proizvod istakao iz mase. Ako uložite dovoljno vremena, dobićete visokokvalitetan proizvod koji će ispuniti visoke zahteve. Da li želite da pojedete kolač koji je u rerni bio samo 10 minuta, iako znate da je tačno vreme pečenja 20 minuta? Vreme je srž umetnosti ručne izrade.

 
CUPRA je uverena da su zahtev i umetnost ručne izrade međusobno usko povezani. Šta vi kažete na tu kombinaciju?

Naši su proizvodi toliko zahtevni jer ih proizvodimo isključivo u Italiji, u našoj maloj fabrici TRAKATAN u Torinu. Biramo najfiniju štavljenu kožu i brinemo o svakom detalju, uključujući ambalažu. Samo tako možemo stvoriti visokokvalitetan proizvod koji će ispuniti visoke zahteve. Slažem se sa vama da zahtev i umetnost ručne izrade trebaju uvek da budu međusobno usko povezani.

 

Koje materijale upotrebljavate za svoje kožne torbe, a koje ste upotrebljavali posebno za Capsule kolekciju torbi za marku CUPRA?

Izrađujemo kožnu galanteriju, tako da smo stručnjaci za obradu kože. Za marku CUPRA razvili smo kožu boje bakra koja predstavlja jedno od obeležja prepoznavanja marke. Takođe smo nastavili sa tehničkim razvojem kako bi najveća torba u Capsule kolekciji bila lakša.

 

"Naš moto: vreme stvara vašu torbu."

Koji biste detalj Capsule kolekcije kožnih torbi za marku CUPRA istakli?

Na primer kožu. U fabrici TRAKATAN stružemo, cepamo i štancujemo laminiranu kožu boje bakra štavljenu biljnim štavilima. Ne želimo kožu koja izgleda jednoliko i dosadno. Stoga obrađujemo materijal dok ne dobijemo nešto posebno, nešto jedinstveno. Ekskluzivno za marku CUPRA ručno graviramo linije u koži koje odražavaju prepoznatljivi logotip marke CUPRA.

 

Možete li da navedete tri predmeta za koja mislite da bi ih ljubitelj marke CUPRA nosio u ovim torbama?

Proizvodi TRAKATAN postaju "prijatelji" za ceo život; naši kupci stavljaju svoj život u naše torbe. Svaki je život drugačiji, kao što je svaka osoba drugačija. Naše torbe se prilagođavaju svojim vlasnicima. Reč je o jedinstvenosti. Naši kupci svoj izbor donose samostalno. Stoga je teško navesti tri predmeta koja bi ljubitelj marke CUPRA nosio u ovim torbama.

 

Koju poruku, prema vašem mišljenju, šalju vaši proizvodi kada ih ljudi nose?

Jedinstvenost, zahtev i kvalitet. Naše izuzetno kvalitetne izvedbe dizajna kožnih torbi jedinstvene su i ne vode se trendovima, ali imaju svoj stil. Elegancija se krije u detaljima. Sa vremenom, kada se torba upotrebljava, naši kupci prepoznaju svojstven kvalitet. Izrađujemo torbe koje treba da traju ceo život, koje sa vremenom postaju lepše i koje ostaju "prijatelj" za ceo život.

 

U kom pogledu, prema vašem mišljenju, vaše torbe odražavaju ideje marke CUPRA? 

TRAKATAN za svet mode znači isto što i CUPRA za svet automobila. Dva rastuća, moderna preduzeća sa velikim potencijalom da ponude proizvode visokog kvaliteta zahtevnim kupcima koji cene kvalitet i žele da poseduju jedinstvene proizvode, bez obzira na marku. Ljudima sa ličnošću koji svoj izbor donose samostalno i koji nisu zainteresovani za kratkotrajne trendove. TRAKATAN i CUPRA neguju iste vrednosti: jedinstvenost, zahtev i kvalitet.