Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

L.G.R za marku CUPRA

Naočare za sunce za vozače automobila. Ručno izrađene za vas.

Koji koncept se krije iza kreacija branda L.G.R?

Naočare za sunce za vozače automobila branda L.G.R nadahnute su željom za avanturom i željom za iskustvom novih stvari. Mirisima i bojama italijanske rivijere. Poslepodnevom provedenim čitajući u Muthaiga Country Clubu u Nairobiju. Posmatranjem vremena kako prolazi ispod drveta bagrema. Te vizije se zatim pretaču u dizajn.

 

Šta za vas znači luksuz?

Od našeg osnivanja 2008. godine naše je preduzeće kontinuirano raslo i sada ima 15 zaposlenih i tri fabrike u Italiji. Međutim, svaki par naočara za sunce se i dalje izrađuje ručno. Ta ljubav prema umetnosti ručne izrade predstavlja našu ideju luksuza.

 

Ko nosi naočare za sunce za vozače automobila branda L.G.R?

Uspešni smo na međunarodnoj sceni. Nose ih poznate osobe kao što su Tom Cruise, Marion Cotillard, Gigi Hadid, Giorgio Armani i mnogi drugi.

 

Inspirisane Afrikom, ručno izrađene u Italiji. Kako proizvod sa dvojnom ličnošću može biti uspešan?

Bazira se na istinitoj priči. Porodična saga koja spaja afričko nasleđe sa italijanskom umetnošću ručne izrade. Ta dvojna jedinstvenost odražava se u svim detaljima naše marke i u svim našim novim kreacijama.

 

Kako oblikujete svoj proces stvaranja?

Proces započinje sa veštim preduzetnicima koji mogu stvoriti autentične proizvode visokog kvaliteta koji ispunjavaju visoke zahteve. Zatim se sirovine obrađuju tradicionalnim metodama. Tako je svaki model branda L.G.R jedinstven. Acetat se, npr. pažljivo polira rukom. Ne upotrebljavamo rastvarače ili lakove za svilenkasti izgled.

 

Lakoća je karakteristika trkačkih automobila. Kako vi gledate na to?

Upravo to je naš koncept koji stoji iza modela Lawrence Flap posebno razvijenog za marku CUPRA. Pritom je fokus bio na lakoći kretanja.

Što je bila inspiracija za dizajn modela Lawrence Flap?

Nadahnule su nas boje marke CUPRA i sportsko srce. A tu su i njene temeljne vrednosti: jedinstvenost, elegancija i snaga.

 

Koje ste materijale upotrebljavali za model Lawrence Flap?

Intenzivno smo radili kako bismo postigli jedinstvenu kombinaciju boja i materijala. Tu se ubrajaju plemeniti čelik, koža i kaljeno mineralno staklo.

 

Koji vam se detalj na modelu Lawrence Flap najviše sviđa?

Ekskluzivna boja bakra krila naočala, ukrasni šavovi na bočnoj zaštiti i krilni završetci i kožna bočna zaštita.

 

Za marku CUPRA ne postoji elegancija bez umetnosti ručne izrade. Šta vi kažete na to?

Slažemo se sa tom izjavom. L.G.R čuva svoje italijansko nasleđe i vrednosti napornim radom ljudi, a ne robota. Ljudi koji su se minuciozno bavili ovim zanatom tekom celog svog života. Svaki je okvir izrađen u potpunosti ručno. Primenjujemo tradicionalne metode proizvodnje kako bismo ponudili elegantan i otmen dizajn.

 

Zašto naočare za sunce za vozače automobila Lawrence Flap predstavljaju marku CUPRA?

Stakla su izrađena od crvenog refleksnog stakla i fotohromatskih varijanti koje postaju žućkaste. Ove naočare za sunce idealne su za vožnju automobila i omogućavaju dobru vidljivost i maksimalnu zaštitu očiju.