Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Pozitivno. Napunjeno.

Savremena sportska izvedba. Naš izabran put. Puno praktičnih rešenja. Da bi svako stigao do svoje destinacije.

PUNJENJE KOD KUĆE

Punjenje kod kuće nikada nije bilo jednostavnije. Uživaj u najbržim mogućim rešenjima za punjenje uz CUPRA punjač.

CUPRA Charger

CUPRA razmišlja o elektromobilnosti na napredan način. Sa snagom punjenja do 11 kW i kablom dužine 4,5 metara koji je čvrsto povezan sa zidnom kutijom, punjenje postaje vrlo jednostavno.

CUPRA punjač sigurno i efikasno puni tvoje vozilo, čak do 5 puta brže nego na običnoj šuko utičnici.

Korak po korak.

  • Korak 1: Otključajte vaše vozilo i otvorite poklopac.
  • Korak 2: Priključite kabl vaše CUPRA Wallbox na vaše vozilo.
  • Korak 3: Zeleno svetlo pokazuje da je proces punjenja u toku.

 

Upgrade gefällig?

Das intelligente Ladekabel für deinen CUPRA Born.

POWER2Go 2.0 Komplet

Puni svoje vozilo, bez obzira gde se trenutno nalaziš, sa inteligentnim kompletnim setom Power2Go 2.0 od MOON-a. Sa adapterima za različite izvore struje i snagom punjenja do 22 kW. Autonomni sistem upravljanja opterećenjem osigurava prilagođavanje snage punjenja vozilu i izvoru struje. Zahvaljujući ugrađenom WLAN interfejsu, možeš povezati svoju "mobilnu Wallbox" sa oblakom i upravljati punjenjem putem aplikacije. Uz set dolazi i praktična torba za nošenje.

PLUG & CHARGE.

 

Tako jednostavno i brzo kao što ime sugeriše. Na svakom kompatibilnom punjaču. Poveži CUPRA, prepoznaj i dozvoli punjenje. Svi punjački procesi se automatski obračunavaju na kraju meseca. Potpuno automatizovano.

 

CUPRA EASY CHARGING APP.

 

Pametna rešenja za punjenje. Iz jednog izvora. Mreža za punjenje. Više od 500.000 javnih punionica širom Evrope. 3 tarife za punjenje. Savršeno za tvoj novi CUPRA Born. CUPRA Easy Charging aplikacija pruža sveobuhvatno rešenje sa funkcijama za punjenje kod kuće i na putu, zajedno sa CUPRA Easy Charging karticom za punjenje. Jednostavno, bez komplikacija i brzo.

CUPRA Connect App

Puna kontrola i kontrola funkcija. Još pre pokretanja.

Direktna veza sa CUPRA-om.

Iz vozačkog sedišta, kauča ili kancelarijske stolice. Sva CUPRA vozila se mogu daljinski kontrolisati putem CUPRA CONNECT¹ aplikacije. Za sve vozače CUPRA-e.

Prednosti

  • Pristup sa udaljenosti
  • Optimalno punjenje
  • Postavljanje rutina
  • Zadržavanje kontrole

 

Česta pitanja o e-HYBRID automobilima

Šta znači Hybrid?

Hybridno vozilo kombinuje različite pogonske sisteme u jednom vozilu. Obično se radi o kombinaciji benzinskog i električnog motora. Retko se kombinuje dizel motor sa električnim motorom. U zavisnosti od toga koliko je puna baterija tvog e-HYBRID-a, možeš voziti ili potpuno električno ili sa konvencionalnim motorom.

Zašto bih trebao/la da se odlučim za hibridni automobil?

Velika ubrzanja i niska potrošnja su samo dva od mnogih prednosti e-HYBRID vozila. Višak snage iz motora sa unutrašnjim sagorevanjem se skladišti kao električna energija u bateriji. Takođe, energija koja se oslobađa prilikom kočenja puni bateriju hibridnog automobila. Skladištena električna energija napaja električni motor, dok ugrađeni softver kontinuirano bira optimalni način rada. U zavisnosti od nivoa napunjenosti baterije, možeš voziti ili potpuno električno ili sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem. U potpuno električnom režimu možeš smanjiti emisije i tako doprineti zaštiti životne sredine. Takođe, zahvaljujući subvencijama za hibride, možeš uštedeti novac.

Šta je Plug-in-Hybrid?

Plug-in hibrid se pre svega puni putem eksternih izvora struje. Optimalno punjenje baterije se postiže sa CUPRA Wallbox-om. Rekuperacija takođe doprinosi dodatnoj energiji tokom vožnje.

Kako funkcioniše CUPRA Wallbox za Plug-in-Hybrid?

Preko CUPRA Wallbox-a brzo, sigurno i jednostavno punite svoj plug-in hibrid. Preporučujemo punjenje preko 12V utičnice samo u izuzetnim slučajevima. CUPRA Wallbox štiti vašu električnu mrežu od preopterećenja. Takođe, možete upravljati procesom punjenja bilo kada i sa bilo kog mesta pomoću CUPRA e-Manager aplikacije na svom telefonu.

Plug-in-Hybrid, Mild-Hybrid ili Elektroauto?

Dok električni automobili voze potpuno na električni pogon, kod blagih hibrida i plug-in hibrida, kao što je gore opisano, kombinuju se benzinski ili dizel motor i električni motor. Blagi hibridni automobili su posebno pogodni za gradske uslove jer se često kreću i koče, što omogućava da se baterija vozila redovno puni. Na taj način, tvoj e-HYBRID posebno štedi gorivo u gradu. Tvoj plug-in hibrid možeš dodatno puniti putem utičnice ili Wallbox-a.

Mehr anzeigen

Strast će promeniti svet.

Elektrizirajuće.
Najbolje od dva sveta.