Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRAxPadel.

Idi svojim putem

Neki kažu da su pravila tu da bi se kršila. Mi kažemo da postoje pravila koja treba redefinisati. Zbog toga otvaramo vrata novim mogućnostima u jedinstvenom svetu padel-a. Ne samo da smo izabrali četiri najbolja svetska igrača padela za nove ambasadore brenda CUPRA, već radimo i zajedno sa Svetskim Padel turnirom u Španiji i inostranstvu do 2021. godine.

Kao i CUPRA, padel je sport koji kombinuje različite elemente. Mladi sport sa reketom je hibrid tenisa, skvoša i fronta, ali za razliku od svojih prethodnika, padel se igra u potpunosti u četiri zida, što igrači koriste u svoju stratešku prednost. Dinamični sport kombinuje strast i preciznost opreme sa odlučnošću i veštinom sportista. Padel je započeo putovanje 1969. godine kada je teniser zaključio da mu je dosta sletanja lopte u dvorište svog komšije. Tako je sagradio zid i Padel se rodio. Jedinstvenost, sofisticiranost i performanse - osnovne vrednosti CUPRA-e - utkane su u DNK igre od nekonvencionalnih početaka. Baš kao i CUPRA, inovativni sport usuđuje se da redefiniše pravila igre i sam sport.

„CUPRA ima spektakularnu budućnost koje želimo da budemo deo, dugih godina“. Jose Luis Serrano, izvršni direktor svetske turneje Padel

Padel je sport koji slavi uzbuđenje vežbanja i takmičenja koliko i mi. Zbog toga ćemo u fokusu pažnje sledeće tri godine biti novi međunarodni partner Svetske turneje Padel, zvaničnog udruženja profesionalnih igrača. U 2019. godini ćemo biti zastupljeni na 6 međunarodnih događaja od Portugalije do Pariza do Meksika.

Start Video

„CUPRA i WPT su okupirali ljubitelje automobila i sporta od njihovog osnivanja.“ Luca de Meo, predsednik i predsednik SEAT-a

Kao najbrže rastući sport u Evropi, padel deli našu posvećenost uspostavljanju novih veza širom kontinenta i šire. Specijalizovani sport okuplja mnoštvo igrača i navijača koji dele istu strast za sofisticiranošću, atletikom i takmičenjem. Kroz naše partnerstvo sa WPT-om želimo da proširimo međunarodni domet padel-a tako da jednog dana svi mogu uživati u ovom jedinstvenom sportu.

Potrebno je puno samopouzdanja i karaktera da biste zakoračili na novo igralište, posebno ono koje se usuđuje da redefiniše dva sporta sa dugom istorijom. Ali padel je više od nove igre, to je način razmišljanja koji nas tera da izazovemo našu kreativnost i naš zanat. To je način igre koji nas gura do granice mogućeg - a zatim nam omogućava da zajedno proslavimo uspeh.