Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Pogledajte novu saradnju ROSALÍA i CUPRA na viralnoj muzičkoj numeri

'Abcdefg'.

 

Kao i mi, ROSALÍA inspiriše svet iz Barselone, i u samo par kratkih godina postaje jedna od naprepoznatljivijih španskih međunarodnih umetnika, koji privlači milione pratilaca.

U ovoj saradnji na novoj numeri 'Abcdefg', jednoj od viralnih muzičkih numera sa njenog albuma MOTOMAMI koji je nagrađen Grammy nagradom, ROSALÍA i CUPRA proslavljaju mladi kreativni talenat i vrednosti koje baštinimo kao brend.

Video koji predstavlja CUPRA brand ambassadore kao što su Daniel Brühl, FCB igrače poput Alexia Putellas, Ansu Fati, Marc-André ter Stegen, vozača Klara Andersson i Padel igrača Ariana Sánchez.

 

Start Video

 

Takođe prikazuje nove heroje marke za novu eru - CUPRA UrbanRebel koncept, CUPRA Tavascan i CUPRA Terramar. Nova saradnja je produžetak zajedničke kampanje između CUPRA-e i ROSALIA, koja je nedavno predstavila bilborde i postere u različitim gradovima širom sveta. Plakati, sa brojem telefona, podstiču prolaznike da ćaskaju preko WhatsApp-a i dobiju članke novosti nove i nekonvencionalne perspektive. ROSALINE pesma "Abcdefg", u kojoj ona trči kroz abecedu u CUPRA stilu. Video saradnja je sada LIVE i uključuje razne kraće rezove za emitovanje na televiziji i društvenim medijima.