Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Pogledajte novu saradnju ROSALÍA i CUPRA na viralnoj muzičkoj numeri

'Abcdefg'.

 

Kao i mi, ROSALÍA inspiriše svet iz Barselone, i u samo par kratkih godina postaje jedna od naprepoznatljivijih španskih međunarodnih umetnika, koji privlači milione pratilaca.

U ovoj saradnji na novoj numeri 'Abcdefg', jednoj od viralnih muzičkih numera sa njenog albuma MOTOMAMI koji je nagrađen Grammy nagradom, ROSALÍA i CUPRA proslavljaju mladi kreativni talenat i vrednosti koje baštinimo kao brend.

Video koji predstavlja CUPRA brand ambassadore kao što su Daniel Brühl, FCB igrače poput Alexia Putellas, Ansu Fati, Marc-André ter Stegen, vozača Klara Andersson i Padel igrača Ariana Sánchez.

 

Start Video

 

Takođe prikazuje nove heroje marke za novu eru - CUPRA UrbanRebel koncept, CUPRA Tavascan i CUPRA Terramar. Nova saradnja je produžetak zajedničke kampanje između CUPRA-e i ROSALIA, koja je nedavno predstavila bilborde i postere u različitim gradovima širom sveta. Plakati, sa brojem telefona, podstiču prolaznike da ćaskaju preko WhatsApp-a i dobiju članke novosti nove i nekonvencionalne perspektive. ROSALINE pesma "Abcdefg", u kojoj ona trči kroz abecedu u CUPRA stilu. Video saradnja je sada LIVE i uključuje razne kraće rezove za emitovanje na televiziji i društvenim medijima.