Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Inspiracija za svet. Iz Barselone.

Strast. Postojanost. I bezuslovna volja za pobedom. Ovaj stav karakteriše dve prepoznatljive marke iz Barselone i čini osnovu za ovaj jedinstveni spoj.

„CUPRA i FC Barselona – partnerstvo za sledećih pet sezona.“

Sa trkačke staze na travu. Našu savremenu viziju sportskog duha i noviteta sada donosimo i u fudbal. Za narednih pet sezona. Kao službeni automobilski partner i partner za mobilnost velikog fudbalskog kluba našeg rodnog grada - FC Barselone. Sa FC Barselonom imamo puno više zajedničkog od samog klasičnog partnerstva. Imamo iste ciljeve. Delimo iste vrednosti. I isto poreklo.

 

CUPRA i FC Barselona su iz Barselone. Mladi smo, dinamični, snažni i sofisticirani. I predani promociji mladih talenata. Ne pratimo masu, već krčimo vlastiti put. Postojano. Jedinstveno.

 

"Ovo partnerstvo usmereno na budućnost sa jednim od najvećih fudbalskih klubova na svetu potvrđuje našu doslednu predanost marki CUPRA i našu povezanost sa Barselonom. Pri tome ova suradnja sa jednim od najvažnijih predstavnika grada jača našu strategiju globalizacije kao preduzeća", objašnjava Luca de Meo, predsednik uprave marke SEAT i predsednik uprave posebnog odeljenja vozila marke CUPRA.

 

Kao globalni službeni partner poznatog fudbalskog kluba stavićemo vozila marke CUPRA na raspolaganje i članovima uprave FC Barselone za službene potrebe. Na svim domaćim utakmicama kluba CUPRA će biti zastupljena sa VIP ložom na stadionu Camp Nou i pop-up trgovinom u spoljnom delu kompleksa. Tako će navijači Barse ubuduće moći da iskuse našu novu, savremenu viziju sportskog duha. Kompleks stadiona postaje naša testna staza. Za novitete i nove urbane koncepte mobilnosti.

Imamo brojne planove. Iščekujte ih sa nestrpljenjem.