Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Moderna. Izvanredna. Jedinstvena.

CUPRA Ateca.

Različiti elementi se retko spajaju kako bi se stvorilo nešto novo i uzbudljivo legendarno. Ove nove kreacije neretko prelaze granice onoga što se čini uopšte mogućim. One izazivaju maštu i pričaju priču o izvanrednoj ljudskoj pustolovini. CUPRA Ateca objedinjuje ove elemente u sebi. Spoj sportskog duha i stilske elegancije. Simbol suzdržane energije i uravnotežene kontrole.

CUPRA Ateca bazira se direktno na jedinstvenom profilu snage marke CUPRA i zalaže se za autentičnost i veru u sebe. Ovaj model nudi prostor i udobnost terenskog vozila, ali nadahnjuje snagom koja nema premca. Dinamika i jasnoća. Neobuzdan temperament i kontrolisana suzdržanost. CUPRA Ateca puno je više od običnog automobila. Ona je simbol novog stila života.

Potpredsednik marke CUPRA za prodaju i marketing opisuje marku na sledeći način: "Ona neguje osećaj pripadnosti, ponosa, hrabrosti i odlučnosti. Iste karakteristike koje delimo sa našim kupcima." Sa CUPRA Atecom ove ideje poprimaju oblik. Ona ih oživljava i pretvara u nešto veliko i celovito.

Zbog toga CUPRA Ateca nije samo neobična ideja već i deo jedinstvene zajednice. Ne pratimo druge, već donosimo vlastita pravila. Pronalazimo stvari koje nas obogaćuju i od njih stvaramo nešto novo. Ne za svakoga, već za svakoga od nas. Odlikujemo se sposobnošću da prekinemo sa konvencijama. Zato smo toliko dobri u onome što radimo, a CUPRA Ateca je rezultat toga.

Dakle, sedite za upravljač automobila koji donosi revoluciju u branšu. Redefinišite  pojam premium. I samo nemojte prestati da razmišljate drugačije. Naime, CUPRA Ateca stvorena je za prave vozače, a ne za one koji samo traže statusni simbol. Automobil je jednostavno zabavan i uprkos tome uvek fokusiran na cilj. Automobil koji je razvijen za trkačku stazu i koji pokazuje svoje istinske performanse na putu. Za avanturiste koji sami nalaze svoj put.