Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Moderna. Izvanredna. Jedinstvena.

CUPRA Ateca.

Različiti elementi se retko spajaju kako bi se stvorilo nešto novo i uzbudljivo legendarno. Ove nove kreacije neretko prelaze granice onoga što se čini uopšte mogućim. One izazivaju maštu i pričaju priču o izvanrednoj ljudskoj pustolovini. CUPRA Ateca objedinjuje ove elemente u sebi. Spoj sportskog duha i stilske elegancije. Simbol suzdržane energije i uravnotežene kontrole.

CUPRA Ateca bazira se direktno na jedinstvenom profilu snage marke CUPRA i zalaže se za autentičnost i veru u sebe. Ovaj model nudi prostor i udobnost terenskog vozila, ali nadahnjuje snagom koja nema premca. Dinamika i jasnoća. Neobuzdan temperament i kontrolisana suzdržanost. CUPRA Ateca puno je više od običnog automobila. Ona je simbol novog stila života.

Potpredsednik marke CUPRA za prodaju i marketing opisuje marku na sledeći način: "Ona neguje osećaj pripadnosti, ponosa, hrabrosti i odlučnosti. Iste karakteristike koje delimo sa našim kupcima." Sa CUPRA Atecom ove ideje poprimaju oblik. Ona ih oživljava i pretvara u nešto veliko i celovito.

Zbog toga CUPRA Ateca nije samo neobična ideja već i deo jedinstvene zajednice. Ne pratimo druge, već donosimo vlastita pravila. Pronalazimo stvari koje nas obogaćuju i od njih stvaramo nešto novo. Ne za svakoga, već za svakoga od nas. Odlikujemo se sposobnošću da prekinemo sa konvencijama. Zato smo toliko dobri u onome što radimo, a CUPRA Ateca je rezultat toga.

Dakle, sedite za upravljač automobila koji donosi revoluciju u branšu. Redefinišite  pojam premium. I samo nemojte prestati da razmišljate drugačije. Naime, CUPRA Ateca stvorena je za prave vozače, a ne za one koji samo traže statusni simbol. Automobil je jednostavno zabavan i uprkos tome uvek fokusiran na cilj. Automobil koji je razvijen za trkačku stazu i koji pokazuje svoje istinske performanse na putu. Za avanturiste koji sami nalaze svoj put.