Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Potpuno električni CUPRA Born.

CUPRA Born prvi je potpuno električni model

  • Novi CUPRA Born oduševljava svojim markantnim dizajnom spoljašnjosti
  • Njegov sportski karakter se nastavlja i u unutrašnjosti
  • Novi CUPRA Born proizvodi se u fabrici u nemačkom gradu Zwickau

Španska marka vozila visokih performansi CUPRA danas je potvrdila uvođenje novog, potpuno električnog modela na tržište u sledećoj godini. Cilj je novog vozila CUPRA el-Born iz temelja promeniti postojeće tržište električnih vozila. Konceptualno vozilo Born prvi je put predstavljeno prošle godine na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, gde je dobilo pohvale za svoju markantnu eleganciju i snažan i izražajan nastup.

 

Istančanom izradom - od koncepta do serijske proizvodnje

Odeljenje dizajna marke CUPRA usavršavalo je vozilo od njegove premijere na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi kako bi dodatno naglasilo njegov sportski karakter i njegov impresivan izgled. Dizajneri marke CUPRA kontinuirano su radili na istančanoj izradi ovog modela koji se temelji na dinamičnom izgledu, modernoj tehnologiji i visokorazvijenom pogonskom sklopu. Rezultat toga je prvi potpuno električni model marke: CUPRA Born. On se proizvodi u fabrici u nemačkom gradu Zwickau.

Wayne Griffiths, član uprave odgovoran za marketing i prodaju marke SEAT i glavni izvršni direktor marke CUPRA, objašnjava: "CUPRA Born objedinjuje sva obeležja marke CUPRA. Sa ovom smo inovacijom doveli prvobitni koncept do sledećeg stepena razvoja. On je dokaz da električna vozila mogu biti sportska, a istovremeno i prikladna za svakodnevnu upotrebu zahvaljujući velikom dometu."

Start Video

CUPRA Born bazira se na MEB platformi Volkswagen koncerna, a opremljen je najmodernijom tehnologijom - npr. Head-up ekranom sa funkcijom proširene realnosti kao i opsežan sistem povezivanja i infotainment sistem sa ekranom veličine 12". Osim ljubavi prema detaljima i visokom kvalitetu materijala marka CUPRA posebnu je pažnju posvetila održivosti vozila Born u unutrašnjosti upotrebom recikliranih materijala. Svojim sportskim sedištima i novim upravljačem sa CUPRA tasterima za modus i profil vožnje, CUPRA Born dovodi svoje performanse do izražaja.

Novi CUPRA Born dolazi na tržište 2021. On kombinuje održivu mobilnost sa dinamičnim karakterom koji je želja svih zaljubljenika u automobile. CUPRA Born objedinjuje jedinstven i ekskluzivan dizajn sa najnaprednijim tehnologijama i malim ekološkim potpisom zahvaljujući lokalnom pogonu bez emisija.