Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Potpuno električni CUPRA Born.

CUPRA Born prvi je potpuno električni model

  • Novi CUPRA Born oduševljava svojim markantnim dizajnom spoljašnjosti
  • Njegov sportski karakter se nastavlja i u unutrašnjosti
  • Novi CUPRA Born proizvodi se u fabrici u nemačkom gradu Zwickau

Španska marka vozila visokih performansi CUPRA danas je potvrdila uvođenje novog, potpuno električnog modela na tržište u sledećoj godini. Cilj je novog vozila CUPRA el-Born iz temelja promeniti postojeće tržište električnih vozila. Konceptualno vozilo Born prvi je put predstavljeno prošle godine na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, gde je dobilo pohvale za svoju markantnu eleganciju i snažan i izražajan nastup.

 

Istančanom izradom - od koncepta do serijske proizvodnje

Odeljenje dizajna marke CUPRA usavršavalo je vozilo od njegove premijere na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi kako bi dodatno naglasilo njegov sportski karakter i njegov impresivan izgled. Dizajneri marke CUPRA kontinuirano su radili na istančanoj izradi ovog modela koji se temelji na dinamičnom izgledu, modernoj tehnologiji i visokorazvijenom pogonskom sklopu. Rezultat toga je prvi potpuno električni model marke: CUPRA Born. On se proizvodi u fabrici u nemačkom gradu Zwickau.

Wayne Griffiths, član uprave odgovoran za marketing i prodaju marke SEAT i glavni izvršni direktor marke CUPRA, objašnjava: "CUPRA Born objedinjuje sva obeležja marke CUPRA. Sa ovom smo inovacijom doveli prvobitni koncept do sledećeg stepena razvoja. On je dokaz da električna vozila mogu biti sportska, a istovremeno i prikladna za svakodnevnu upotrebu zahvaljujući velikom dometu."

Start Video

CUPRA Born bazira se na MEB platformi Volkswagen koncerna, a opremljen je najmodernijom tehnologijom - npr. Head-up ekranom sa funkcijom proširene realnosti kao i opsežan sistem povezivanja i infotainment sistem sa ekranom veličine 12". Osim ljubavi prema detaljima i visokom kvalitetu materijala marka CUPRA posebnu je pažnju posvetila održivosti vozila Born u unutrašnjosti upotrebom recikliranih materijala. Svojim sportskim sedištima i novim upravljačem sa CUPRA tasterima za modus i profil vožnje, CUPRA Born dovodi svoje performanse do izražaja.

Novi CUPRA Born dolazi na tržište 2021. On kombinuje održivu mobilnost sa dinamičnim karakterom koji je želja svih zaljubljenika u automobile. CUPRA Born objedinjuje jedinstven i ekskluzivan dizajn sa najnaprednijim tehnologijama i malim ekološkim potpisom zahvaljujući lokalnom pogonu bez emisija.