Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRA Garage

CUPRA otvara prvi CUPRA Garage u Europi

 

CUPRA nastavlja sa međunarodnim širenjem uz otvaranje drugog objekta CUPRA Garage na svetu nakon Ciudad de Méxica

 

Marka CUPRA počinje novu, električnu pustolovinu. Marka je iskoristila povod inauguracije svog prvog objekta CUPRA Garage u Evropi, u nemačkom gradu Hamburgu, kako bi najavila svoje učešće u seriji trka Extreme E kao glavni partner tima ABT Sportsline.

Time se ujedno najavljuje da će CUPRA biti prva automobilska marka koja će se pridružiti električnom offroad takmičenju SUV vozila koje će, prema sadašnjim planovima, početi u prvoj polovini 2021. godine i putovati nekim od najekstremnijih i najizolovanijih područja sveta. Wayne Griffiths, generalni direktor marke CUPRA, i dr. Werner Tietz, izvršni potpredsednik marke SEAT nadležan za područje istraživanja i razvoja, otkrili su izložbeno vozilo tima i sklopili partnerstvo sa Alejandrom Agagom, osnivačem i generalnim direktorom serije trka Extreme E, i Hans-Jürgenom Abtom, rukovodećim partnerom tima ABT Sportsline. Rukovodioci su takođe potvrdili učešće e-ambasadora marke CUPRA Mattiasa Ekströma, pobednika trka Rally Cross i DTM, kao jednog od vozača tima za prvu sezonu serije trka Extreme E.

 

Novi CUPRA Garage

 

Marka CUPRA proslavila je službeno otvarenje prvog objekta CUPRA Garage u Evropi, u gradu Hamburgu, čime se dodaje još jedno prodajno mesto nizu od njih 105 kojima marka raspolaže širom zemlje: "Nemačka je najveće tržište marke CUPRA, na kojem smo prošle godine prodali više od 10.000 automobila, a i ove godine smo ostvarili dvocifreni rast. Otvaranjem prvog objekta CUPRA Garage u Evropi dodajemo još jedno u nizu od 247 stručnih prodajnih mesta marke CUPRA kojima već raspolažemo širom sveta, a to predstavlja važan korak napred u našoj distribucionoj strategiji na temelju koje želimo da postanemo globalna marka", objasnio je Wayne Griffiths.

CUPRA Garage u Hamburgu drugo je ekskluzivno prodajno mesto samo za brand te vrste na svetu nakon što je prvo prošle godine otvoreno u Ciudad de Méxicu. Smeštena na urbanoj periferiji grada, ova zgrada koja se prostire na 340 kvadratnih metara prostora i koja je tokom početka 20. veka bila industrijski objekt, redizajnirana je u savremeni prostor u prizemlju nadahnut izgledom garaže i ekskluzivno posvećen marki.

Objekat CUPRA Garage u Hamburgu podeljen je na područje izložbenog prostora, sa kapacitetom za izlaganje pet automobila, i postprodajne servisne radionice. U području trgovine radi tim koji se sastoji od dvoje CUPRA Mastera i rukovodioca prodaje, a ona je opremljena najsavremenijim digitalnim alatima poput područja virtualne realnosti unutar kojeg posetioci mogu iz prve ruke da dožive buduće modele marke. Pored toga, objekat CUPRA Garage takođe sadrži područje za trke kao i izbor proizvoda za trke i dodatne opreme za životni stil. Marka CUPRA pri tome je uspostavila prostor sa direktnim pristupom kolovozu za primopredaju novih vozila i probne vožnje.