Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

11.12.2023

Održan prvi CUPRA padel Tribe Open

U subotu, 09.12.2023, je organizovan prvi amaterski padel turnir u organizaciji kompanije Porsche SCG i marke CUPRA.

Na turniru su učestvovali vlasnici vozila marke CUPRA, zajedno sa predstavnicima medija i zaposlenih Porsche SCG-a, stvarajući energičnu atmosferu tokom celog turnira.

CUPRA brend i padel kao sport dele vrednosti kao što su strast, inovacije i zajedništvo. CUPRA je spojila iskustvo sa trkačke staze i urbanog života kreirajući visoko kvalitetne automobile dok je Padel društveni sport sa naglaskom na timskom duhu i zabavi. Oba pridaju važnost performansama i zajedničkom iskustvu.

Ukupno 32 takmičara imala su priliku da iskuse i nauče prve korake u svetu padela uz podršku profesionalnih trenera, što je rezultiralo uzbudljivim i dinamičnim nadmetanjem. Turnir je bio prilika da CUPRA zajednica doživi uzbuđenje i radost ovog sporta.

Svoje zadovoljstvo učešćem na prvom CUPRA Tribe Open turniru kupci i novinari su iskazali željom da se organizuje što više ovakvih događaja.

Porsche SCG će u budućnosti da organizuje više različitih događaja u kojima će pripadnici CUPRA zajednice moći da  nastave upoznavanje sa vrednostima ovog dinamičnog brenda.

CUPRA Srbija je deo globalne mreže brenda CUPRA, posvećenog pružanju iskustava koja premašuju očekivanja ljubitelja automobila. Sa fokusom na adrenalin i brzinu, CUPRA nastoji da bude brend odvažnih pojedinaca koji dele strast prema jedinstvenim automobilskim iskustvima.

Start Video