Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

23.03.2021

Ovo su novi CUPRA modeli od Barsinih zvezda

  • Ter Stegen, Pikue, Pjanić, Lenglet i Co. su tako sportski nastrojeni
  • Predaja ključeva za 16 fudbalskih profesionalaca Antonino Labate
  • Kreativno fotografiranje na poligonima FC Barcelona
Start Video

Nakon istraživanja sveta CUPRA i individualnog konfigurisanja sopstvenih modela, igrači FC Barcelona dobili su svoja lično dizajnirana vozila na poligonima katalonskog fudbalskog kluba. Primopredaja se dogodila tokom događaja kojem je prisustvovalo 16 igrača iz kluba, kao i direktor CUPRA-e za strategiju, poslovni razvoj i operacije, Antonino Labate.

Barça-Spieler Pedri am CUPRA Formentor

Individualna kombinacija vozila

Među igračima koji već mogu uživati u svojim modelima CUPRA-e su bosanskohercegovački vezni igrač Miralem Pjanić, francuski defanzivac Clement Lenglet, portugalski ofanzivac Francisco Trincao, američki defanzivac Sergino Dest, centralni defanzivac Ronald Araujo iz Urugvaja i dvojica španskih profesionalaca carscar Mingueza i Pedri. Igrači su ranije imali priliku da učestvuju u kampanji CUPRA koja je organizovana u klupskom trening centru, gde su mogli digitalno da sastave savršeno vozilo za sebe.

Barça-Spieler Sergiño Dest am CUPRA Formentor

Kompletna paleta proizvoda CUPRA bila je dostupna profesionalcima

Igrači FC Barcelona mogli su da biraju između kompletnog trenutnog asortimana modela CUPRA - uključujući CUPRA Formentor, CUPRA Leon, CUPRA Leon Sportstourer i CUPRA Ateca * (kombinovana potrošnja goriva: 7,7 l / 100 km; emisija CO2, kombinovano: 175 g / km; Klasa efikasnosti CO2: D). Fudbaleri Barse dobili su svoje modele, a takođe su učestvovali u foto sesiji koju je zvanični partner za mobilnost fudbalskog kluba organizovao sa kreativnim fotografima Jordiem i Arnauom Puigom.

"CUPRA i FC Barcelona žele da nadahnu novu generaciju mladih izazivača iz Barselone. Zajedno krećemo u novu eru punu optimizma i ambicija, ali čuvajući sopstveni stil i sportske performanse visokih performansi. Želimo da se ovo dogodi globalno savez postavlja impulse za promene, zato smo ponosni što vidimo entuzijazam igrača i njihovu radost u modelima CUPRA. Sada oni mogu izbliza doživeti svet CUPRE i razviti novi osećaj za ova vozila ", objasnio je Antonino Labate, je igračima Barse dao ključeve svojih vozila.

Antonino Labate, CUPRA Direktor für Strategie, Geschäftsentwicklung und Operations, mit Miralem Pjanić, dem Mittelfeldspieler des FC Barcelona
Óscar Mingueza am CUPRA Formentor
Ronald Araújo am CUPRA Formentor
Clément Lenglet am CUPRA Ateca