Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

10.03.2021

Novi ambasador marke CUPRA

  • Andrea Schlager je spremna za novi CUPRA Formentor VZ
  • Savršeno vozilo za visoke zahteve, profesionalne i privatne kompatibilnost
  • Svetski poznati ambasadori marke CUPRA: Daniel Bruhl, Mattias Ekstrom, Daniel Abt, Ansu Fati i Marc ter Stegen

Andrea Schlager, poznata kao TV voditeljka za MotoGP i Formulu 1, novi je ambasador brenda za napredni brend CUPRA u Austriji. Kao novo svedočenje, ona je sada na putu sa CUPRA Formentor VZ sa 310 ks i 7-stepenim DSG 4Drive. 38-godišnji Štajerac raduje se budućoj saradnji: "CUPRA je uzbudljiva nova marka u industriji koja trenutno prolazi kroz velike promene. Moj automobil mora izgledati dobro, imati sportske performanse i biti stvoren za moj svakodnevni život. Uklapa se sa vrednostima marke CUPRA, što znači da se mogu savršeno identifikovati sa markom ". Profesionalno, Andrea Schlager je na trkalištima širom sveta, privatno provodi puno vremena u sportskim aktivnostima i sa svoja dva španska konja. Potrebno je vozilo sa puno funkcionalnosti: "Za mene automobil mora da unese stvarnu snagu na put i da bude u stanju da prati moje brojne aktivnosti u slobodno vreme. Bicikl, oprema za vožnju i reketi moraju imati svoj prostor. Mogućnost transporta oba konja u prikolici. To savršeno funkcioniše sa CUV snage 310 KS kao što je CURPA Formentor. "

Andrea Schlager je trenutno na putu sa 2.0 TSI Formentor, ali već ima oko na sledećim vozilima: "Radujem se što ću uskoro moći da se vozim novim priključnim hibridnim modelima ili potpuno električnom CUPRA Born. Oni ilustruju kako se stil, elektrifikacija i performanse mogu savršeno dopuniti ". Timo Sommerauer, šef prodaje i marketinga u SEAT-u i CUPRA Austrija, oduševljen je novim zaštitnim licem marke CUPRA u Austriji: "Andrea Schlager i CUPRA savršeno se podudaraju. Sa svojim entuzijazmom za moto sport i svojom autentičnošću, postaće CUPRA brend za mnoge u budućnosti Približite ljude ".

Svetski poznati ambasadori marke CUPRA

Andrea Schlager pridružuje se rastućoj grupi nacionalno i međunarodno poznatih svedočenja koja se identifikuju sa inovativnim brendom CUPRA. Tu spadaju nemački moto sportista i influencer Daniel Abt, glumac rođen u Barseloni Daniel Bruhl i švedska trkačka legenda Mattias Ekstrom. CUPRA je takođe zvanični i ekskluzivni partner za mobilnost FK Barselona. Sa 27-godišnjim nemačkim golmanom Marcom ter Stegenom, 18-godišnjim izuzetnim španskim talentom Ansuom Fatijem i Švajcarkom Anom-Marijom Crnogorčević, dva aktuelna igrača i jedan igrač iz kluba takođe pripadaju porodici CUPRA.