Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

19.05.2021

Svetska premijera modela CUPRA Born održava se 25. maja

  • CUPRA Born savršena je kombinacija elektrifikacije i performansi

  • CUPRA Born odlikuje se savremenim sportskim karakterom zahvaljujući kombinaciji adaptivne regulacije voznog postroja DCC, sportskog vešanja i sistema ESC Sport

  • Nove tehnologije, kao što je Head-up ekran sa proširenom stvarnošću, naglašavaju njegovu sposobnost pružanja najviših nivoa povezivosti i bezbednosti

  • Svetska premijera prenosiće se putem platforme YouTube uživo u 12:00 sati (CEST): https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ kao i na globalnim kanalima društvenih mreža marke: Twitteru (@CUPRA) i LinkedInu (CUPRA)

 

Martorell/Beograd, 19. maj 2021.- Marka CUPRA izaziva status quo na tržištu tako što objedinjuje performanse i elektrifikaciju i kreće na put u novo razdoblje uvođenjem modela CUPRA Born na tržište.

Start Video

Prvo potpuno električno vozilo ove nekonvencionalne i drugačije marke odlikuje se stimulativnim dizajnom i elektrišućim performansama, dok istovremeno predvodi prodiranje marke na nova tržišta i pokretanje novoga modela poslovanja. Za model CUPRA Born predviđa se da će postati impuls električne transformacije preduzeća. On predstavlja kombinaciju naprednog pogonskog sistema i tehnologija upravljanja baterijom radi pružanja trenutnih performansi kao i dizajna po kojem se marka CUPRA ističe među konkurencijom.

Digitalna svetska premijera održaće se u utorak, 25. maja, u 12:00 sati putem prenosa uživo na platformi YouTube na linku https://youtu.be/xt4EeqKYgrQ kao i na kanalima društvenih mreža marke: Twitteru (@CUPRA) i LinkedInu (CUPRA).

Model CUPRA Born će biti predstavljen na nekonvencionalan način, a sa otkrivanjem prvoga potpuno električnog modela marke biće povezana i postava muzičkog festivala Primavera Sound, koja će biti objavljena u isto vreme. CUPRA i Primavera Sound udružuju snage i usko surađuju kako bi nadahnjivali svet iz Barselone.