Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

01.09.2021

Svetska premijera buntovnog koncept automobila brenda CUPRA

Martorell, 01-09-2021 - Radikalnim tumačenjem novog gradskog automobila sa elektro pogonom CUPRA ponovo pomera granice. Ovaj koncept trkački automobil spaja elektrifikaciju, održivost i performanse sa uzbudljivim izgledom.

"Gradski električni automobil ključni je strateški projekat, ne samo za našu kompaniju, već i za Volkswagen grupu, jer nam je cilj da proizvedemo više od 500.000 gradskih električnih automobila godišnje u Martorellu za različite marke VW grupe. Ovaj automobil će učiniti elektromobilnost dostupnom širokim masama i pomoći ostvarivanje cilja Green Deal -a.'' izjavio je Wayne Griffiths, direktor brenda CUPRA.

Start Video

CUPRA UrbanRebel Concept je ukorenjen u filozofiji dizajna CUPRA-e: emotivan i originalan dizajn koji se ističe zahvaljujući upečatljivim i atletskim linijama i smelim izrazom.

Sa ukupnom dužinom od 4,080 mm, širinom od 1,795 mm i visinom od 1,444 mm ovaj automobil predstavlja budući urbani trkački električni automobil koji sa snagom od 250 kW do 320 kW može ubrzati od 0 do 100 km/h za samo 3,2 sekunde.

CUPRA UrbanRebel Concept predstavlja viziju budućeg dizajnerskog jezika, urbanog električnog vozila koje će kompanija lansirati 2025.godine.

Premijerno će biti predstavljen na otvaranju nove CUPRA garaže u Minhenu, tokom Međunarodnog sajma automobila IAA.

Više informacija na  Premijera CUPRA Concept