Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Budućnost motosporta je počela.

Možete li da zamislite gledaoce na trci kako komuniciraju sa vozačem svog favorita? Kako ga direktno bodre ili mu čestitaju na stilu vožnje? Šta bi bilo kada bi trka bila puno tiša i uprkos tome puno uzbudljivija, ekološki osveštena, ali istovremeno beskrajno napeta?

Uskoro više nećemo morati upotrebljavati maštu kako bismo iskusili potpuno novu vrstu trke jer CUPRA e-Racer vrlo tiho bruji na trkačkoj stazi.

Prvi 100 % električni trkački automobil na svetu. Automobil koji ne treba da skreće pažnju na sebe glasnom tutnjavom, već koji postiže ubrzanje do 100 km/h za 3,2 sekunde uz tiho brujanje. To je CUPRA e-Racer: elegantan dizajn skriva fascinantnu tehnologiju u koju je uloženo više od 20 000 sati rada kako bi se razvio trkački automobil koji nije samo došao kako bi ostao već i kako bi u potpunosti redefinisao budućnost motosporta.

 

Vozači će voziti sa brojem obrtaja koji će iznositi čak 12 000, a ne više samo 6500 obrtaja, i pritom će postizati istu snagu i ubrzanje, a da prethodno neće morati postići najveći broj obrtaja. Istovremeno mogu prenositi podatke o trci u realnom vremenu. Povezivost obezbeđuje puno aktivniju i uzbudljiviju ulogu gledaoca na trkama.

Predstavljamo potpuno novi osećaj u vožnji i novu vrstu trke. Dobar dan budućnosti.

 

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom   @CUPRA_Racing.