Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Na tragu budućnosti:

SEAT Sport postaje CUPRA RACING.

Godine 1970. osnovano je naše prvo odeljenje za motosport pod imenom SEAT Sport. Od tada se puno toga dogodilo u motosportu. Kao i kod nas. SEAT Sport sada je CUPRA RACING, uvodeći time novo doba u motosport. Novim imenom kratko i jasno opisujemo suštinu marke CUPRA i svoj pogled usmeravamo prema budućnosti. Cilj kojem CUPRA RACING teži podrazumeva neprestano osmišljavanje i razvoj nove vizije motosporta - kako na stazi tako i na putu.

Na našem novom putu prelazimo sa tradicionalnih formata na nove platforme i partnerstva koja motosportu daju novu perspektivu. CUPRA RACING želi da bude  predvodnik evolucije motosporta. Ili bolje rečeno: predvodnik revolucije. Istovremeno ostajemo kritični prema vlastitim planovima - i nećemo zazirati od promene smera ako će takva promena služiti razvoju budućnosti motosporta. Sve to moguće je jer smo odlučili da dopustimo promene. I naravno, jer iza sebe imamo 40 godina iskustva i jedinstven tim strastvenih ljubitelja motosporta koji su dali izuzetan doprinos našem uspehu na TCR-u i razvoju modela SEAT Leon Cup Racer.

 

Kako bismo razvili CUPRA e-Racer, vratili smo se korenima SEAT Racinga: tabli za crtanje u radionici. Rezultat je prvi električni touring automobil na svetu koji će uneti revoluciju u svet motosporta.

 

Tehnologija e-Racera donela je još jednu uzbudljivu inovaciju u motosport - E-TCR trke. Prva serija trka sa isključivo električnim touring automobilima raznih marki započeće 2019. godine.

 

Ukratko, moglo bi se reći da će CUPRA iznova osmisliti motosport na sve moguće načine. Znatiželjni smo zbog onoga što nas očekuje..

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom  @CUPRA_Racing.