Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

CUPRA e-Racer na ETCR-u

CUPRA oblikuje budućnost motosporta i donosi potpuno novo iskustvo na trkačku stazu. Kao što mu samo ime govori, ETCR će biti prva svetska trka električnih touring automobila sa više marki. Sa obzirom na to da se tehnički propisi ETCR-a temelje na modelu CUPRA e-Racer, naše će vozilo biti standard za ostale marke koje žele da učestvuju u novom takmičenju.

 

Za ETCS seriju odobravaju se serijski touring automobili sa četiri ili pet vrata kod kojih se, kao i kod TCT modela, pogonski moment prenosi preko jednostepenog menjača direktno na zadnje točkove. WSC Technology, društvo ćerka WSC koncerna koje je razvilo TCR, pružiće zajednički paket platformi koji uključuje motor, menjač i transformator kao i baterijske module sa energetskim kapacitetom od 65 kW. Delovi mogu da se ugrađuju u vozila, uključujući ona koja su u skladu sa TCR propisima.

 

Kako bismo sve to stavili u pravu perspektivu, želeli bismo da ukažemo na potencijal električnih touring automobila. Pritom CUPRA e-Racer služi kao referentni standard. Sa najvećom brzinom od 270 km/h, ubrzanjem od 0 do 100 km/h za samo 3,2 sekunde i snagom baterije koja omogućava domet od 40 km pri punom broju obrtaja iznova su definisani preduslovi za pravi trkački automobil. Pogledajte video i doživite fascinaciju budućnosti.

Start Video

Uvereni smo da su električni motori budućnost motosporta, a ETCR je samo prvi korak u tom smeru. Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Racing i pratite revoluciju motosporta i prvu sezonu ETCR-a od 2020. godine.