Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Zašto učestvujemo u trkama?

U motosportu je zapravo uvek važna preciznost. Na kraju često milisekunde odlučuju o tome ko će pobediti. Brzina i ugao pod kojim se vozač približava zavoju, pažljivo izračunat postupak izgaranja koji dovodi motor do maksimalnih performansi - pri izračunavanju se upotrebljavaju najmanje merne jedinice kako bi se postigao veliki rezultat. I još puno toga.

Ali motosport je uvek čista strast. Za navijače koji svim snagama bodre svoje ekipe. Za mehaničara čije srce kuca jednako brzo kao i motor koji je razvio. Za vozača koji očajno pada na kolena nakon izgubljene trke. Nama nije važno da budemo najbolji ili prvi. Nije stvar u pobedi - iako se neki možda neće složiti sa tim stavom. Vozimo trke zato što želimo biti bolji iz kruga u krug. I zato što smo odlučili da koračamo novim putevima i redefinisati budućnost motosporta.

 CUPRA za Svetsko prvenstvo Superbike - bilo automobil ili motocikl: pojam CUPRA (skraćeno od "Cup Racer") označava pogonsku snagu, sportski duh i strast prema motosportu. Zbog toga podržavamo Svetsko prvenstvo Superbike (WSBK) 2018. u ulozi sponzora i stavljamo na raspolaganje službeni sigurnosni automobil za natecanje koje se održava u 11 zemalja na tri kontinenta.

Miris izgorele gume na asfaltu, bučni motori ili adrenalin: sve to vam pruža izvrstan osećaj da ste živi. I upravo zato to radimo sa maksimalnom strašću.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom @CUPRA_Racing.

Kalendar trka