Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Laia Sanz

Motosport je u mojim genima.

Koja je Vaša strast?

 

Motocikli, automobili, motosport uopšteno... Oduvek sam volela takmičenja. Ne samo zbog pobede već i zbog istraživanja vlastitih mogućnosti, pomeranja vlastitih granica i postizanja onih stvari za koje drugi kažu da su nemoguće.

Automobili su me oduvek jako privlačili. Još se sećam osećaja kada sam imala dve ili tri godine i kada me otac stavio na poklopac motora svog automobila.

Po meni se istinska strast ne može opisati rečima. Osećaj se može teško objasniti. Jednostavno morate da mu se prepustite.

Je li Vas vaša strast prema motosportu promenila kao osobu?

 

Ona je deo mene: motosport je u mojim genima, on je deo moje ličnosti. Ponekad ne možete razdvojiti ko ste i šta radite. I šta god radili - bilo da ste dizajner, muzičar, preduzetnik ili nešto drugo - morate ostati verni svojoj strasti.

 

 

Šta za Vas znači CUPRA?

 

Motosportski duh marke SEAT. Strast prema motosportu i trkačkim stazama, zajednička vizija automobila i otkrivanje načina na koji su ove dve stvari objedinjene. Takođe želja za otkrivanjem šta je sledeće, koje će se ideje pojaviti, želja za stalnim razvojem i usavršavanjem: povratak u radionicu kako bi se osmislila budućnost.

U budućnosti fokus automobilske tehnologije više neće biti na mašinu, već sve više na čoveka.

U kom smeru se razvija motosport?

 

Mehanizmi motosporta mogu često da se menjaju. Ali sam motosport se ne menja. Duh je danas isti kao i pre. Električni automobili? Vozačima trka danas je možda teško zamisliti budućnost bez benzina. Ali kada se performanse električne mobilnosti poboljšaju, otvoriće se nove mogućnosti. Treba nam promena mentaliteta. Ideja motosporta mogla bi se u potpunosti promeniti.

Uopšteno smatram da u budućnosti fokus automobilske tehnologije više neće biti na mašinu, već sve više na čoveka.

 

 

Povratak u sadašnjost: kakav je osjećaj voziti novi CUPRA TCR?

 

Fantastičan. To je pravi trkaći automobil. Snažne promjene stupnjeva prijenosa, sjajne vožnje zavojima - za mene savršen automobil za prelazak u svijet utrka za kup. Puno sam naučio dok sam ga vozio.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom  @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom    @CUPRA_Racing.