Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

DNK pobednika.

CUPRA ostaje sponzor ekipe Ducati na Svetskom prvenstvu Superbike 2018., a sada je krase dva istaknuta imena iz sveta motosporta: Španac Jorge Lorenzo, peti na rang listi pobednika španskog prvenstva u klasi MotoGP, i Italijan Andrea Dovizioso, koji je 2017. godine u razdoblju od pet meseci pobedio na šest različitih trka. Koja je veza između marke motocikla i marke automobila? Odgovor je jasan - obe žive za motosport.

Kako bismo dvojici poznatih vozača Ducatija izrazili prigodnu dobrodošlicu, svakom od njih smo dali personalizovanu CUPRA kacigu na kojoj su prikazane njihove pobede i priče o uspehu. Nakon toga su dobili priliku prvi put voziti naš CUPRA trkački automobil: CUPRA TCR sa novim DSG menjačem visokih performansi i motorom od 350 KS. Lokacija? Trkačka staza u Castellolíju koja je podjednako pogodna za motocikle i trkačke automobile.

Na trkačkoj stazi su ih pratila dva naša najbolja profesionalna vozača CUPRA TCR-a: Pepe Oriola, najmlađi vozač koji se ikad takmičio na Svetskom prvenstvu touring automobila WTCC (World Touring Car Championship), i Jordi Gené, iskusni vozač koji je i sam bio vozač na Svetskom prvenstvu touring automobila od 2005. do 2010. godine i koji je sa svojim automobilom marke CUPRA u 2018. godini pobedio na 24-časovnoj trci Nürburgringa.

Start Video

Konačno, važno je da zajedno preispitamo motosport. Zbog toga smo ujedinili snage. Tim, porodica i DNK posvećen genima motosporta. Zajedno želimo izazvati status quo i postići nove vrhunske rezultate u motosportu. Zato će biti uzbudljivo.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom  @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom   @CUPRA_Racing.