Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
Novo
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
CUPRA
Leon
CUPRA
Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

DNK pobednika.

CUPRA ostaje sponzor ekipe Ducati na Svetskom prvenstvu Superbike 2018., a sada je krase dva istaknuta imena iz sveta motosporta: Španac Jorge Lorenzo, peti na rang listi pobednika španskog prvenstva u klasi MotoGP, i Italijan Andrea Dovizioso, koji je 2017. godine u razdoblju od pet meseci pobedio na šest različitih trka. Koja je veza između marke motocikla i marke automobila? Odgovor je jasan - obe žive za motosport.

Kako bismo dvojici poznatih vozača Ducatija izrazili prigodnu dobrodošlicu, svakom od njih smo dali personalizovanu CUPRA kacigu na kojoj su prikazane njihove pobede i priče o uspehu. Nakon toga su dobili priliku prvi put voziti naš CUPRA trkački automobil: CUPRA TCR sa novim DSG menjačem visokih performansi i motorom od 350 KS. Lokacija? Trkačka staza u Castellolíju koja je podjednako pogodna za motocikle i trkačke automobile.

Na trkačkoj stazi su ih pratila dva naša najbolja profesionalna vozača CUPRA TCR-a: Pepe Oriola, najmlađi vozač koji se ikad takmičio na Svetskom prvenstvu touring automobila WTCC (World Touring Car Championship), i Jordi Gené, iskusni vozač koji je i sam bio vozač na Svetskom prvenstvu touring automobila od 2005. do 2010. godine i koji je sa svojim automobilom marke CUPRA u 2018. godini pobedio na 24-časovnoj trci Nürburgringa.

Start Video

Konačno, važno je da zajedno preispitamo motosport. Zbog toga smo ujedinili snage. Tim, porodica i DNK posvećen genima motosporta. Zajedno želimo izazvati status quo i postići nove vrhunske rezultate u motosportu. Zato će biti uzbudljivo.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom  @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom   @CUPRA_Racing.