Cupra E-Racer

Novi Leon e-Racer

Leon Competicion

Modeli

Novo
CUPRA
Born
CUPRA
Formentor
CUPRA
Ateca
Novo
CUPRA
Tavascan
Novo
CUPRA
Novi Leon
Novo
CUPRA
Novi Leon Sportstourer
Novo
CUPRA
Novi Formentor
TRKAČKI AUTOMOBILI
Cupra E-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Novi Leon e-Racer
TRKAČKI AUTOMOBILI
Leon Competicion

Ista deonica.

Različiti putevi.

CUPRA je sponzor ekipe Ducati od sezone Svetskog prvenstva Superbike 2017. godine. Odlučili smo se za Ducati jer delimo slične vrednosti. Kako biste to razumeli, morate se malo vratiti u prošlost. Godine 2002. Ducati je debitovao na Svetskom prvenstvu Superbike. Nakon samo četiri godine marka je osigurala naslov svetskog prvaka, i to u konkurenciji velikih japanskih marki koje su godinama vladale scenom. Kako je to bilo moguće? Vrlo jednostavno - iznova su osmislili svoju marku. I upravo takvoj budućnosti težimo u svetu motosporta.

Iako je rođen za stazu, Ducati je takođe optimizovan za asfaltne ulice. On je pravi izbor za sve koji žele postići ubrzanje od 0 do 100 za 3 sekunde. Ali to nije sve. Naime, svaki vozač Ducatija je svestan da ovaj motocikl ima vlastiti karakter i da nije nužno prikladan za sve. Isto se odnosi i na vozila marke CUPRA.

 

Vozači Ducatija su Jorge Lorenzo, trostruki svetski prvak iz Španije, i italijanski pobednik po bodovima iz 2017. godine Andrea Dovizioso. Oba vozača su sada i ambasadori marke CUPRA. Oni ne nose samo logotip marke CUPRA na motociklima koje voze na prvenstvu već predstavljaju marku CUPRA i izvan trkčke staze.

 

Izgrađujući snažna partnerstva, CUPRA želi zbližiti ljubitelje motosporta.

 

Više informacija

Pratite nas na Instagramu pod imenom @CUPRA_Official ili na Twitteru pod imenom  @CUPRA_Racing.